Du har brug for en ny motor i disse tilfælde

Hvis du ejer en bil, ved du, at motorer er vigtige. Men vidste du, at der er visse tilfælde, hvor du har brug for en ny motor? Find ud af, hvor meget bilsyn koster, og hvor du kan få den billigste pris på 4-hjulsmåling. Sammenlign værksteder og se, hvor du kan få en lav bilsporings pris Hjemmeside.

Vi udforsker tilfælde, hvor du får brug for at få en ny motor til din bil:

Hvis din bil har et overdrevent olieforbrug

Hvis din bil bruger olie i et overdrevent stort omfang, er det sandsynligt, at du har brug for en ny motor. Det skyldes, at et overdrevent olieforbrug kan forårsage alvorlige skader på din motor.

Hvis din bil har lavt olietryk

Hvis din bil har lavt olietryk, så er det også sandsynligt, at du har brug for en ny motor. Det skyldes, at lavt olietryk kan beskadige din motors lejer.

Hvis din bil har en sprængt hovedpakning

Hvis din bil har en sprængt hovedpakning, så er det meget sandsynligt, at du har brug for en ny motor. Det skyldes, at en sprængt Hovedpakning kan få din motor til at overophede.

Hvis din bil har en revnet blok

Hvis din bil har en revnet blok, så er det sandsynligt, at du har brug for en ny motor. Det skyldes, at en revnet blok kan få din motor til at lække olie.

Hvis din bil har et skævt hoved

Hvis din bil har et skævt hoved, så er det sandsynligt, at du har brug for en ny motor. Det skyldes, at et skævt hoved kan få din motor til at overophede.

Hvis din bil har et revnet cylinderhoved

Hvis din bil har et revnet cylinderhoved, så er det sandsynligt, at du har brug for en ny motor. Det skyldes, at et revnet cylinderhoved kan få din motor til at miste kompression.

Hvis din bil har et revnet stempel

Hvis din bil har et knækket stempel, så er det sandsynligt, at du har brug for en ny motor. Det skyldes, at et revnede stempel kan få din motor til at miste kompression.

Hvis din bil har en brændt ventil, så er det sandsynligt, at du har brug for en ny motor

Det skyldes, at en brændt ventil kan få din motor til at miste effekt. Hvis din bil har et hul i blokken Hvis din bil har et hul i blokken, så er det sandsynligt, at du skal have en ny motor. Det skyldes, at et hul i blokken kan få din motor til at lække olie. Hvis din bil har større motorskader Hvis din bil har større motorskader, er det sandsynligt, at du skal have en ny motor. Det skyldes, at større motorskader kan gøre din motor uoprettelig.