Få mindre stress i din hverdag

Har du brug for at stresse lidt ned? Så skal du læse med her, og få gode tips til, hvordan du kan få mindre stress i din hverdag.

Stress er blevet en folkesygdom

Det er desværre sådan, at stress er blevet en folkesygdom i Danmark. Det er få af os, der ikke oplever stress jævnligt, og det handler tit om arbejde eller økonomi. Mange oplever også stress i forbindelse med relationer. Når det er sagt, så er det ikke nødvendigvis, fordi vi har så meget mere travlt end tidligere, men fordi vi aldrig får koblet helt af.

Det kan være svært at lægge arbejdet til side, når vi hele tiden er online og hele tiden er tilgængelige. Man kan altid bare “lige” tjekke, om der er sket noget, og vupti, så har man arbejdet flere timer, også i ens svært tiltrængte fritid. Det er altså ikke så mærkeligt, at der er så mange, der definerer sig selv som arbejdsnarkomane. Det er fordi man hele tiden er online og tilgængelig, og aldrig får koblet helt af. Selv når man ser en god serie eller har gang i et rart og distraherende YouTube-maraton, så dukker notifikationerne op og giver stress.

Det er selvfølgelig ikke sundt, men betyder det, at vi slet ikke kan være online? Man kan faktisk bruge onlinetilværelsen til sin fordel, det kræver bare, at man er streng med sig selv, og klarer at holde grænserne tydelige. Og at man bruger den til rigtig afkobling.

Brug online-verdenen til din fordel

Det at være online behøver ikke at være en ulempe, det kommer nemlig helt an på, hvad du laver online. Du kan rent faktisk bruge din onlinetid på at stresse ned og få den bedste afkobling, ved bare at bruge den på den helt rigtige måde.

Det handler først og fremmest om, ikke at have notifikationer på sin arbejds e-mail i sin fritid, og at starte et princip om, at man holder fri, når man har fri. På samme måde som at du ikke skal bruge din arbejdstid på at lave fritidsaktiviteter online, som shopping og sociale medier, så gælder det samme når du har fri, bare med omvendt fortegn.

https://www.cozino.dk/ kan du koble helt af med sjove spil online. Spil er en god afkobling, fordi man aktiverer hjernen og tænker på noget helt andet, end de ting der stresser i ens hverdag. Derfor er dette en perfekt løsning for dig, der gerne vil stresse ned. Spil sjove spil online, og find tid til den bedste afkobling.