Nu er det blevet nemt at finde en ny gaming computer

At finde en ny gaming computer til sin søn, har aldrig været nemmere! Det eneste du skal kende er dit budget, og hvilke computerspil din søn spiller. – Så klare Compware resten.

Hvad er dit budget?

Det første du skal klargøre når du skal finde en ny computer, er at finde du af hvad dit budget er. Priserne kan variere rigtig meget, fra de billigste til 3.000 kr., og til de dyreste til langt over 20.000 kr. En god tommelfingerregel er, at du minimum skal bruge 6.000 kr på selve computeren. Det garanterer dig et nogenlunde grafikkort og CPU, som er det dyreste indhold i computeren.

Dernæst skal du finde ud af hvor du får mest hardware for pengene, Danmark har et utal af gaming computer forhandlere, og ved at researche lidt kan du spare rigtig mange penge på at vælge den rigtige.

Compware er en prissammenlignings service, har lavet nogle guides, hvor du kan finde ud af hvor god performance du får for dine penge i det spil du spiller mest, f.eks. har de lavet denne guide til at finde den bedste gaming computer til fortnite. De henter priser fra over 20 forhandlere, så du får et samlet overblik et sted.

Gaming bliver mere og mere populært

Gaming er mere populært end nogensinde før, hver år stiger antallet af unge gamere over hele verden, og de mest populære spil har langt over 100 millioner brugere. Der findes mange forskellige typer spil.

  • Nogle spil er rigtig konkurrencedrevet, hvor unges primær motivation for at spille spillene, er et at blive bedre, og måske endda professionelle. – Eksempler på det er f.eks. Fortnite, League of legends, CS:GO og Valorant
  • Andre spil handler mere om sammenhold, og spille sammen med sine venner i en stor verden. Et eksempel på sådan et spil er f.eks. World of Warcraft
  • Der findes også børne spil, til hel unge alt fra DR-ramasjang til matematik spil

 Compwares PC match hjælper forældre til at købe den rigtige computer til deres børn, baseret på hvilken type spil de spiller. – Listen bliver løbende opdateret med flere og flere spil.