Tag lange bade i sommerhuset uden at vandet bliver koldt 

I gamle dage var der ikke badeværelser i sommerhusene. Det er der i dag, om end varmtvandsbeholderne sjældent rækker til at hele familien kan komme i bad på en gang. Mange sommerhusejere kender sikkert til det, at det varme vand pludselig bliver koldt, lige som man har puttet shampoo i håret. Det kan godt være en kold omgang at komme igennem, og man har ikke de bedste ord til overs for den, der sidst var i bad, og gennemførte et længere sangforedrag. 

Hvis man installerer en gennemstrømsvandvarmer er man ude over det problem. Det smarte ved en gennemstrømsvandvarmer er, at den varmer vandet op, mens det strømmer igennem. Der er altså ingen beholder tilknyttet, som kan løbe tør. Det fungerer på den måde, at i samme øjeblik, man drejer på varmtvandshanen, så tænder gennemstrømsvandvarmeren og leverer varmt vand. I samme øjeblik man lukker for hanen, så slukker den igen. Det er helt enkelt og lige til at forstå.  

Klimavenlig løsning 

Med en gennemstrømsvandvarmer sparer man på strømmen, for man slipper for at holde vandet i en varmtvandsbeholder varmt døgnet rundt. Det er godt for klimaet, og sparer penge på elregningen. Rent winwin. Selv hvis man tager lange bade, er der penge at spare. Dette er endnu et godt argument for at installere en gennemstrømsvandvarmer i sommerhuset. Og familien vil elske at slippe for ventetiden, når nyt vand i varmtvandsbeholderen skal varmes op. Det giver rigtig god mening. 

Køb den i en skøn webshop 

Hvis du kigger ind hos elvandvarmer.dk, så vil du nemt kunne finde denne skønne dims, der kan give varme bade til alle i husstanden, også når I er på sommerferie. Den er let at installere, og så er der også plads til overbærenhed overfor familiens syngende badedyr.