Disse vilde oplevelser kan du få i Danmark 

Selvom sommeren og varmen er over Danmark, er der alligevel mange der vælger at rejse til udlandet for at få nogle uforglemmelige oplevelser, som de kan fortælle deres familie og venner om når de er tilbage. Men hvem siger at man ikke kan få en uforglemmelig ferie i Danmark? Lille Danmark har en masse at byde på – læs med her og lad dig inspirere.  

Selvom det kan lyde kedeligt at blive hjemme i Danmark og holde sin sommerferie hjemme, er det altså en masse muligheder man kan udnytte for at få en vild sommerferie hjemme i lille Danmark. Det er muligvis et lille land, men mulighederne er mange. 

Til vejrs 

Mange af de vilde oplevelser finder sted højt oppe i luften. Hvis man elsker at få et godt adrenalin-kick, er der mange oplagte muligheder man kan gøre brug af. Især hvis man gerne vil nyde udsigten fra et fugleperspektiv over Danmark, som man ikke oplever til hverdag, er for eksempel en helikoptertur perfekt. Hos HelikopterTure kan du købe en tur og komme til vejrs alene eller sammen en anden, som du vil dele oplevelsen med.  

Hvis du til gengæld gerne vil have mere fart over feltet, kan det være at en faldskærmstur er det rigtige valg for dig. Man kan nemlig springe i faldskærm fra forskellige placeringer i Danmark, s der er god mulighed for at finde et sted ikke langt fra dig.  

Til vands 

Når vejret er varmt, er det dejlig at køle sig ned i noget dejligt vand. Ud over at sætte en oppustelig pool op i baghaven, er der andre oplevelser der er værd at udforske på det danske vand. Paddling er blandt andet blevet meget populært efterhånden og det er der også god grund til. Det koster nemlig ikke det hvide ud og øjnene og det er også meget nemt at lære. Så det er noget man kan komme i gang med hurtigt.  

Men til den der elsker mere fart og en hårdere form for træning, skal man udforske surfing i det jyske. Det Kolde Hawaii har fået sit navn fordi der er gode bølger at flyde på med sit surfbræt. Det er altså hvis man er god til at holde balancen og holde sig oprejst på brættet.  

Der er ingen grund til at frygte for en kedelig sommer hjemme i Danmark, når der er så mange muligheder at udforske. Helikopterture, paddle, faldskærm. Valget er dit.