Mad på grillen – den perfekte sommermad

Er der noget som skriger sommer mere end grillmad og varme sommeraftener? Der er næppe nogle som kan være uenige i den påstand. Derfor er det bare med at hoppe ned i dit supermarked og få købt ind til lækker grillmad. Der er mange muligheder med en grill, og der er utrolig mange ting som du kan lave på en grill. Mange af hverdagens retter kan nemt piftes lidt op hvis de laves på grillen, og det bliver altså bare lige dét lækrere.

 

Er du klar til en hel sommersæson af den lækreste mad lavet på grillen? Hvis ikke, så er det på tide at komme i gang med forberedelserne. Du kan med fordel hive grillen ud af skuret, og måske lige give den en omgang med skurebørsten. Måske er det må tide at opgradere grillen til en ny og bedre model? Så tag dit bedste Premier mundbind i lommen og hop ned i din lokale forhandler og udvælg dig en ny lækker grill som kan levere lækker mad resten af sommeren.

 

Grillen kan pifte hverdagsmaden op

Det lækre ved grill, og særligt kulgrill er at det pifter det almindelige hverdagsmad op. Det kræver altså ingen gourmet madlavningsevner for at det bliver et lækkert måltid. Kylling er en ting som mange måske i dagligdagen kan blive lidt træt af. Gå i gang med din fjerkræsaks og smæk kyllingen en tur på grillen, så er du garanteret at det bliver lækkert.

 

Du kan med fordel lave en lækker marinade som giver kyllingen godt med fugt. Skær nogle grøntsager ud som du godt kan lide, fx aubergine, asparges, store tomater, spidskål eller hvad du ellers drømmer om og grill med olie og salt, evt. hvidløg eller marinaden fra kyllingen. Pølser og brød er desuden en grill klassiker, og ellers så er diverse grillspyd, andet godt kød, og an masse grøntsager, altid et stort hit.